ACCADEMIA DEL PIACERE

Barokkfest

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

HVA ER SPANSK KULTUR?

Spansk Kultur er en portal for kultur, vitenskap og det spanske språket i Norge. Her finner du informasjon relatert til spansk film, gastronomi, visuell kunst og populærvitenskap.

Gjør deg klar for din fremtid på spansk!

 

¡JEG ER NYHETER!

Velkommen til nyheter om Spania og spansk kultur! Hver uke vil vi oppdatere med nyheter, artikkler, intervjuer og andre nysgjerrigheter som forteller litt om spania og vår kultur. Besøke oss så ofte du kan.

Ikke gå glipp av alt vi vil fortelle deg!

Elever fra Edvard Munch VGS og Nadderud er nå på besøk i Santiago de Compostela.

Den spanske ambassaden er glade for å se at vinnergruppa fra Spansk Festival 2018 sin filmkonkuranse får delta på utvekslingsprogrammet til Nadderud og Edvard Munch VGS elever. De besøker instituttet Rosalia de Castro, og vi er begeistret for å se at flere norske elever får utforske spansk kultur.

LAGER DU KULTUR?

Er du interessert i spansk eller latinamerikansk kultur? I denne seksjonen finner du utstillinger, festivaler, støtte til kunstnere og mye mer som du ikke kan gå glipp av. Klikk på følgende link dersom du ønsker mer informasjon.

HVA ER VELG SPANSK?

Velg Spansk er en informasjonsportal om det spanske språket og høyere utdanning i Spania. Her finner du informasjonen du trenger for å utvikle dine spanskkunnskaper og dine studier i Spania. Klikk og lær!

VI FREMMER VITENSKAP

Nettverket av foreninger av spanske forskere og forskere i utlandet (RAICEX) fremstår som en stemme fra utlandet for å forbedre det spanske vitenskapelige systemet.

Følg dem og hold deg oppdatert!

SPANSK FESTIVAL 2018

Hvert år feirer vi det spanske språket i fellesskap med ulike aktiviteter for spanskstudenter i Norge. En uke er dedikert til deg hvor du kan delta med skolen din.

Videon til venstre er en introduksjonsfilm for videokonkurransen for VGS elever i Oslo og Akershus. Mer informasjon om plakatkonkurransen og videokonkurransen kan finnes lenger ned på denne siden.

Takk for at du deltar!

ASSOSIASJONER I NORGE