MØT BARCELONA

BÆRUM KULTURHUS

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

HVA ER SPANSK KULTUR?

Spansk Kultur er en portal for kultur, vitenskap og det spanske språket i Norge. Her finner du informasjon relatert til spansk film, gastronomi, visuell kunst og populærvitenskap.

Gjør deg klar for din fremtid på spansk!

 

¡JEG ER NYHETER!

Velkommen til nyheten om Spansk Kultur! Oppdag hver uke nye avtaler, artikler, intervjuer og nysgjerrigheter som kan interessere deg, og at vi vil laste opp til dette rommet. Vi inviterer deg til å besøke oss ofte.

Ikke gå glipp av alt vi vil fortelle deg!

I dag presenterer vi «In the Middle of Norway«, en dokumentarfilm av Mia P. Salazar hvor hun viser oss dobbeltlivet til Jorge Martí, vokalist i La Habitación Roja, sykepleier for Alzheimers pasienter i Norge og rockestjerne i Spania. Neste screening vil finne sted i In-Edit Madrid. Lær hele historien ved å trykke på følgende link.

LAGER DU KULTUR?

Interesserer du deg for spansk eller latinamerikansk kultur? I vår seksjonen for kultur finner du utstillinger, festivaler, støtte til kunstnere og mye mer innhold som du ikke kan gå glipp av. Klikk gjerne på følgende link dersom du ønsker mer informasjon.

HVA ER VELG SPANSK?

Velg Spansk er en informasjonsportal om det spanske språket og høyere utdanning i Spania. Her finner du informasjonen du trenger for å utvikle dine spanskkunnskaper og dine studier i Spania. Klikk og lær!

VI FREMMER VITENSKAP

Nettverket av foreninger av spanske forskere og forskere i utlandet (RAICEX) fremstår som en stemme fra utlandet for å forbedre det spanske vitenskapelige systemet.

Følg dem og hold deg oppdatert!

SPANSK FESTIVAL 2018

Hvert år feirer vi det spanske språket i fellesskap med ulike aktiviteter for spanskstudenter i Norge. En uke er dedikert til deg hvor du kan delta med skolen din.

Videon til venstre er en introduksjonsfilm for videokonkurransen for VGS elever i Oslo og Akershus. Mer informasjon om plakatkonkurransen og videokonkurransen kan finnes lenger ned på denne siden.

Takk for at du deltar!