Kirkemusikkfestivalen

Med spanske Emiliano Gonzalez Toro

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

HVA ER SPANSK KULTUR?

Spansk Kultur er en portal for kultur, vitenskap og det spanske språket i Norge. Her finner du informasjon relatert til spansk film, gastronomi, visuell kunst og populærvitenskap.

Gjør deg klar for din fremtid på spansk!

 

¡JEG ER NYHETER!

Velkommen til nyheter om Spania og spansk kultur! Her oppdaterer vi med nyheter, artikkler, intervjuer og andre nysgjerrigheter som forteller litt om Spania og spansk kultur. Besøke oss så ofte du kan!

På flyet og i sykehus er ikke akuratt steder folk liker å tilbringe tid. Kanskje med unntak av de som flyr first-class. Men teknologien som kan kutte ned den tidsmessige distansen mellom oss på jorden er under utvikling. En form for komersiell romfartsflygning mellom land kan snart bli mulig, og med det trenger vi infrastruktur! Den spanske arkitekten Luis Vidal og hans arkitektbyrå er nemelig i gang med å designe en form for «romfarts-flyplass» i Denver, Colorado.

Du kan lese intervjuet hans med El Pais her!

LAGER DU KULTUR?

Er du interessert i spansk eller latinamerikansk kultur? I denne seksjonen finner du utstillinger, festivaler, støtte til kunstnere og mye mer som du ikke kan gå glipp av. Klikk på følgende link dersom du ønsker mer informasjon.

HVA ER VELG SPANSK?

Velg Spansk er en informasjonsportal om det spanske språket og høyere utdanning i Spania. Her finner du informasjonen du trenger for å utvikle dine spanskkunnskaper og dine studier i Spania. Klikk og lær!

VI FREMMER VITENSKAP

Takket være den 8 år gamle Fernando fra Madrid-området kan et usynlig høreapparat potensielt bli tilgjengelig. Fernando Linares ble født med begrenset hørsel, men i dag har han utviklet et usynlig høreapparat som plasseres på innsiden av øret. Dette vil skjerme apparatet fra potensielle tap og fukt.

I juni er Fernando invitert til å presentere apparatet til MED-EL, en hørselsapparat produsent fra Østerriket.

Du kan lese mer om Fernando her, eller REICEX på Twitter for mer informasjon om vitenskap i Spania.

SPANSK FESTIVAL 2018

Hvert år feirer vi det spanske språket i fellesskap med ulike aktiviteter for spanskstudenter i Norge. En uke er dedikert til deg hvor du kan delta med skolen din.

Videon til venstre er en introduksjonsfilm for videokonkurransen for VGS elever i Oslo og Akershus. Mer informasjon om plakatkonkurransen og videokonkurransen kan finnes lenger ned på denne siden.

Takk for at du deltar!

ASSOSIASJONER I NORGE

sfno_logo_full