Dager
Timer
Minutter
Sekunder

SPANSK FESTIVAL 2020

HVA ER SPANSK KULTUR?

Spansk Kultur er en portal for kultur, vitenskap og det spanske språket i Norge. Her finner du informasjon relatert til spansk film, gastronomi, visuell kunst og populærvitenskap.

Gjør deg klar for din fremtid på spansk!

 

¡JEG ER NYHETER!

Velkommen til nyheter om Spania og spansk kultur! Her oppdaterer vi med nyheter, artikler, intervjuer og andre nysgjerrigheter som forteller litt om Spania og spansk kultur. Besøk oss så ofte du kan!

Link til nyheter på SpanskKultur.no: https://spanskkultur.no/no/nyheter/

Ødegaard imponerer ikke bare på fotballbanen om dagen, han snakker også spansk!

NYHETER

«CSIC feirer sitt 80-årsjubileum ved å hedre spanske forskere som har skapt historie i vitenskapens verden»

Planlegger du å resie utenlands i vinter?

INTERESSERT I KULTUR?

Er du interessert i spansk eller latinamerikansk kultur? I denne seksjonen finner du utstillinger, festivaler, støtte til kunstnere og mye mer som du ikke kan gå glipp av. Klikk på følgende link dersom du ønsker mer informasjon. 

Vil du vite mer om spanske Anna Planas og hennes arbeid som kurator for utstillingen «Le Book Club»? Trykk play da vel!

HVA ER VELG SPANSK?

Velg Spansk er en informasjonsportal om det spanske språket og høyere utdanning i Spania. Her finner du informasjonen du trenger for å utvikle dine spanskkunnskaper og dine studier i Spania. Klikk og lær!

VI FREMMER VITENSKAP

Arturo Calvo, en ingeniør spesialisert innen kunstig intelligens, startet i 2016 med et prosjekt kalt AImade.art som har blitt annerkjent for å være helt nyskapende i kunstverdenen.

Ideen oppstod da han oppdaget at kunstverkene i galleriene i Oslo var for dyre for hans budsjett. Dermed skapte han en algoritme som gjorde at han kunne lage unike kunstverk gjennom kunstig intelligens som lett trykkes på lerret. Ingen andre i verden har disse bildene. Utrolig, ikke sant?

Nettverket av spanske forskere i utlandet (Network of Spanish Researchers Abroad) offisielt etablert som et nettverk av foreninger av spanske forskere og forskere i utlandet (RAICEX), er en uavhengig og ideell organisasjon sammensatt av 16 foreninger registrert i forskjellige land, inkludert Norge.

Om du vil lese mer om RAICEX og hvordan vitenskap fra Spania fremmes rundt om i verden så kan du følge dem på Twitter!

SPANSK FESTIVAL 2018

Hvert år feirer vi det spanske språket i fellesskap med ulike aktiviteter for spanskstudenter i Norge. En uke er dedikert til deg hvor du kan delta med skolen din.

Videon til venstre er en introduksjonsfilm for videokonkurransen for VGS elever i Oslo og Akershus.

ASSOSIASJONER I NORGE

sfno_logo_full